lördag 13 mars 2010

hihihi.......jaa...antigen kan jag ju säga att ni andra hade skrivit så mycket att det tagit mig en så där nio månader till att läsa allt eller så kan jag säga som det är.....jag hinner inte med att jobba & ha småbarn och samtidigt blogga. Det har tagit mi över en termin att bara vänja mig vid att jobba samtidigt som man har en liten underbar kille att ta hand om. känns som om man aldrig räcker till.....gubben vill ha mer av mig.....sonen vill ha mer av mig.....ungarna i skolan vill ha mer av mig och jag vill ha mer av mig;)

Men jag ska göra ett försök....våren börjar komma och jag känner inspirationen komma, jag har faktiskt pysslat och grejat under tiden här men inte haft ork och tid till att sitta med bloggen.



Hoppas att det är bra med er andra där ute i ett vintrigt Sverige som förhoppningsvis är på väg mot en vår. I fjol vid denna tiden gjorde jag ett inlägg med foto på bonden Jönsson som satte potatis! Nu när jag tittar ut är samma åker full med snö och is.



Jag och grannen Ann (som har varit duktig och skrivit i sin blogg, läst era och uppdaterat mig ) har varit på loppis idag, det bidde två små zinkhinkar och lite spets....ja och så lite bilar till lillgrabben.



Den senaste tidens pyssel har varit att sy, små hjärtan som jag dekorera med spets, en inspiration från Ann. Jag har även gjort lite småtavlor med namn och hjärtan på som grabbens kusiner ska få. Ska försöka lägga ut lite bilder, hoppas att det inte tar nio månader bara.



Har även hunnit skotta undan snön från sonens sandlådan, men sanden var ju frusen så det var inte så kul iaf. det var roligare med bollar och mål;) Så nu är trädgården full med bollar bland gräsplättar och snödrivor....härligt...skapar vårkänslor!



Nä om man ska hinna städa lite innan kvällens gäster anländer...har planerat en medelhavsmeny inför kvällens final, det känns också lite vårigt!

Ha det gott alla!

3 kommentarer:

  1. VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL DENNA VÄRLD!!!!! Man får mer kraft och energi när solen värmer eller hur?!?
    Hoppas ni får en riktigt härlig medelhavtemaskväll med final och allt - vinner rätt låt?!?!?! Ja, det får vi väl se.
    Kram på dig, vi ses nog snart igen!
    Annsan

    SvaraRadera
  2. Heeeejsan Jillsan!
    Härligt att se dig här igen...det bästa med bloggvärlden är att man bloggar när man hinner och har inspiration...ingen press! :o)
    Idag har vi haft vårkänslor till tusen och jag storstädar i Trädgårdsdrömmar. Öppnar på skärtorsdagen, hoppas vi ses då! :o)
    Kram, Lydia

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Kul att höra från dig.
    Förstår att tiden inte räcker till.
    Nu ser jag fram emot att se dina bilder :)

    Kram Mari

    SvaraRadera